Prevenció d’incendis- Franges seguretat

El dijous 8 de juliol va tenir lloc a la Sala Polivalent (sota l’Ajuntament) una reunió on es tractaren diversos temes relacionats amb les obligacions de la Llei 5/2003 de prevenció d’incendis.

👉En primer lloc es va exposar el marc legal vigent, les obligacions dels propietaris i de l’ajuntament i les condicions tècniques que han de complir les franges perimetrals de seguretat.

👉En segon lloc, un representant del cos de Bombers de Girona va explicar quin és el risc real existent, com gestionen els bombers un d’incendi forestal, quines són els protocols que s’han d’implementar a nivell de veïns i es van donar consells d’autoprotecció.

👉Finalment, juntament amb un representant del cos d’Agents Rurals, es van resoldre tots els dubtes dels veïns pel que fa a la normativa, a la realització i a la gestió d’aquestes franges en el temps.

 

Per a tots aquells veïns i veïnes que no varen poder assistir a la reunió, us facilitem la presentació: presentacio_veins_incendis en PowerPoint que es va seguir, i us deixem l’enllaç al fulletó i als vídeos on s’explica com s’han de fer les franges i les altres mesures de prevenció d’incendis: http://www.ddgi.cat/web/servei/1229/videos-informatius-de-prevencio-d-incendis-en-zones-habitades