Servei de Correus

Benvolguts veïns i veïnes,

Conscient que aquestes darreres setmanes el servei de correus ha estat molt deficient, avui m’he reunit a l’oficina de correus de Banyoles amb la cap de personal,  la persona que està fent el servei i que té la plaça fixe fa 15 dies que està de baixa. La cap a demanat un substitut a la seu central, correus funciona així no tenen cap autonomia i tot està centralitzat, de moment no li han cobert la plaça i per això durant aquests dies no rebíem correu.

Vista la situació des de l’oficina de Banyoles estan fent un esforç i fa 3 dies que la resta de personal està cobrint el servei del nostre municipi fent hores al les tardes.

Ens hem emplaçat amb la cap de tenir una comunicació fluïda i personal els propers dies per pressionar a la central, ella des de la seva posició i Jo com Alcalde dirigint reiteradament cartes de  reclamacions al responsable nacional que ella mateixa és responsabilitza de fer-li arribar.

Esperem que en  breu es restitueixi el servei amb normalitat. Faré tot el que estigui al les meves mans perquè així sigui.

Que tingueu una bona entrada d’any.

Oriol Serrà

Alcalde de Sant Miquel de Campmajor.