Festival Itinera

El Festival Itinera torna als micropobles catalans amb més de 120 concerts.

 

El Festival Itinera es consolida amb una segona edició i torna a portar la cultura i la música als micropobles de Catalunya.

Sant Miquel de Campmajor va acollir la presentació del festival, en el que es van donar a conèixer algunes de les dades i novetats d’aquest any. En total s’han programat més de 120 concerts de jazz, blues, gòspel i soul, però també s’incorporen nous ritmes a la programació com la rumba catalana, la música llatina i músiques del món.

D’aquesta manera, es manté un dels objectius amb els que el Festival va néixer l’any passat, el d’acostar la música i la cultura també als pobles més petits de Catalunya, on sovint és difícil trobar propostes d’aquest tipus.

La primera edició del Festival Itinera va néixer amb la previsió de fer una quarantena de concerts, que finalment es van convertir en 105, i aquesta segona edició ja neix superant aquesta xifra. La iniciativa va rebre el Premi Catalunya Cultura al millor projecte cultural de l’any passat. En aquest sentit, la intenció d’aquesta segona edició és poder continuar el camí marcat i consolidar el projecte.

El funcionament és semblant a l’any passat, i els micropobles interessats en acollir alguns dels concerts es poden posar en contacte amb l’Associació de Micropobles de Catalunya. El Festival Itinera començarà l’1 de maig i s’allargarà fins el 30 d’octubre.

 

Web del festival: www.festivalitinera.cat

Programa 2022: descarregar amb .pdf

Vídeo de la notícia: https://www.plaestanydigital.cat/index.php/cultura/8189-el-festival-itinera-torna-als-micropobles-catalans-amb-mes-de-120-concerts.html