Esports

 • Esports a la Vall

  A sant Miquel és un micro-poble, però tenim molt clar que fer esport és SALUT. A continuació us farem 5 cèntims de les activitats esportives que estan actives a la Vall de Campmajor. L’entitat esportiva més antiga del poble és UE Sant Miquel. Aquesta té un equip de futbol 11 que juga a Quarta Catalana i forma part del grup 27. Entrena els dimarts i divendres i juga al camp de Sant Miquel els dissabtes a les 16h de la tarda segons el calendari de la lliga. Tenim un grups d’amics del tennis taula que entrenen esporàdicament els diumenges al matí al local del Sindicat i també tenim un grup d’aficionats a la petanca que van començar a fer partides d’entrament per preparar-se pel concurs de petanca de Santa Quitèria i Sant Miquel i han acabat fent una lligueta.

 • U.E Sant Miquel

  La Unió Esportiva Sant Miquel de Campmajor som un equip amb molts anys d’història, tot i que vam iniciar la nostra etapa federativa l’any 1978.
  El nostre equip actualment competeix a la 4a catalana grup 27.

  Una fita històrica la qual vam assolir pel nostre 40è aniversari va ser el de disputar el nostre primer partit internacional, enguany a Anglaterra contra el Clapton CFC. Podeu veure el vídeo recopilatori i les nostres novetats al nostre Instagram: @uesantmiquel

  Per qualsevol dubte o aclariment podeu posar-vos en contacte amb Josep Batlle 636 600 531 o Isabel Casals 669 146 811.

   

 • Campionat de Petanca

  3a LLIGA DE PETANCA – Sant Miquel de Campmajor

  InformaciĂł i classificaciĂł de la lligueta 21/22

  Selecciona la imatge per veure la informaciĂł

  REGLAMENT LLIGUETA PETANCA 2021-2022

  1. El reglament del joc serà el de la federació espanyola de petanca, que és el de la Federació Internacional, però adaptat a la nostra realitat.

  2. La composiciĂł dels equips:

  • Si hi ha un nombre d’inscripcions mĂşltiple de 3, es jugarĂ  amb equips de 3 jugadors (2 boles per jugador).
  • Si el nombre d’inscripcions no Ă©s mĂşltiple de 3, però sĂ­ un nombre parell, es jugarĂ  en equips de 2 jugadors (3 boles per jugador).
  • Si el nombre d’inscripcions no Ă©s mĂşltiple de 3, ni nombre parell, hi haurĂ  equips de 3 jugadors i altres de 2 jugadors combinats de tal manera que cap inscrit quedi fora del torneig (6 boles per equip).

  3. Un membre del consell serà el responsable de la competició i haurà d’haver-hi un jutge de partida. S’assignarà un jutge (per
  consens dels inscrits) present al camp en el moment de cada partida.

  4. Inscripcions:

  • Es podrĂ  inscriure tot aquell veĂ­ o veĂŻna de Sant Miquel i tambĂ© tot aquell que sigui soci del Club de Petanca Sant Miquel de Campmajor.
  • La inscripciĂł es farĂ  a les 10 del matĂ­ del dissabte dia 2 de setembre, a la pista de petanca, qui ho vulgui, ho podrĂ  fer prèviament per correu electrònic a clubpetancasantmiquel@gmail.com.
  • L’edat mĂ­nima per participar en la lligueta serĂ  de 6 anys. Els infants de 6 a 10 anys, inscrits, hauran de jugar en el mateix
   equip que un membre de la seva famĂ­lia.
  • Els infants de menys de 6 anys podran fer tirades sense puntuar en la lligueta, en partits amistosos abans o desprĂ©s de cada partit.

  5. Les partides es jugaran totes en diumenges al matĂ­, i nomĂ©s es podrĂ  canviar per l’acord de tots els jugadors a qui toca jugar en la partida.

  6. Les boles sĂłn les reglamentĂ ries en pes i dimensions, segons el reglament de la FederaciĂł.

  7. Els llançaments es faran des del punt de sortida, que serà des de dins d’un cercle o semicercle d’1 metre de diàmetre com a
  mĂ xim.

  8. El bolig s’haurà de llençar a una distància entre 6 i 10 metres de la sortida i a un mínim de 50 cm. de les vores. Si no queda
  entre aquests marges, serà llençat per l’altre equip, però aquest no tindrà dret a fer el primer llançament de la bola.

  9. Tota bola que surti de l’àrea delimitada o toqui les quatre vores del camp quedarà eliminada. Si en el possible rebot toca una
  bola o el bolig, es continuarĂ  el joc com hagin quedat.

  10. Si en un llançament, es trenca una bola o el bolig, el tros més gran serà el que compti per la jugada.

  11. En cas que dues boles d’equips contraris quedin a la mateixa distància del bolig, es podran donar tres possibilitats:

  a) si no queden més boles per tirar, la partida és nul·la i el bolig serà llençat pel mateix equip que l’havia llençat,

  b) que només tingui boles un equip, les llançarà fins a acabar,

  c) que els dos equips tinguin encara boles; en aquest cas es continua jugant, tirant la bola l’equip que ha tirat últim.

  12. Si un jugador tira una bola quan no li toca i no influeix en el joc, serà declarada nul·la i no es podrà tornar a llançar. Si influeix en el joc, la jugada es donarà per perduda per l’equip del jugador que l’ha llançat.

  13. Si en el transcurs d’una jugada, el bolig queda amagat per una fulla o paper, aquests seran retirats.

  14. Si el bolig, un cop col·locat, es desplaça per culpa del vent o per alguna persona o animal, el joc quedarà cancel·lat.

  15. En cas de condicions climatològiques adverses, la partida es podrà suspendre, de comú acord, però s’haurà d’acabar la
  jugada. (En aquest cas es buscarĂ  per consens una nova data per acabar aquesta partida)

  16. En referència a les competicions, els punts a subratllar són:

  • La puntualitat. A l’hora marcada tots els jugadors han de ser a la pista. Es donarĂ  un marge de cinc minuts,
   passat el qual l’equip que no hi sigui perdrà el partit.
  • Si l’equip es compon de dos jugadors i en falta un, perdrĂ  el partit.
  • Si l’equip Ă©s de tres jugadors i en falta un, es podrĂ  començar amb dos jugadors, i aquest equip jugarĂ  amb sis boles. Si el tercer jugador arribĂ©s abans de vint
   minuts de començada la partida, es podrà incorporar al seu equip quan s’acabi la jugada.
  • En cap cas no estĂ  autoritzat jugar amb suplents.
  • En cas que un equip, per les causes que siguin, no pugui presentar-se, si hi ha hagut un previ avĂ­s de vint i quatre hores, el partit es podrĂ  suspendre i celebrar en altra data d’acord amb l’equip rival. Si no Ă©s aixĂ­ es proclamarĂ  guanyador l’altre equip.

  17. Qualsevol comportament d’un participant que s’allunyi del bé comú de la resta, durant el joc, per manca d’esportivitat, o
  fora d’ell, per altres motius:

  a. Si no ha estat greu, el responsable farĂ  un advertiment.

  b. Si ha estat greu, se l’expulsarĂ  de la lligueta i pot comportar l’eliminaciĂł de tot l’equip, si aquest estĂ  format per nomĂ©s 2 persones.


  INFORMACIĂ“ 2a LLIGA DE PETANCA

 • Gimcana d'orientaciĂł

  Tens ganes de passar una bona estona? 

  Prova de fer aquesta gimcana que ha fet l’associaciĂł Pinyaroca amb el Consell esportiu del Pla d’Estany i el tècnic municipal d’esports. Per començar, cal seleccionar el mapa i escanejar el codi QR.

 • Consell Esportiu del Pla de l'Estany