Convocatòria per a accedir a les subvencions dels fons europeus #NextGenerationEU per a rehabilitar edificis i habitatges

Informem que La Generalitat de Catalunya ha obert la convocatòria per a accedir a les subvencions dels fons europeus #NextGenerationEU per a rehabilitar edificis i habitatges.

Aquesta convocatòria suposa un revulsiu mai vist al nostre país per reactivar l’economia i una oportunitat extraordinària per millorar el confort i l’estalvi dels ciutadans i per reduir les emissions de CO2 a l’ambient.

Els col·legis catalans de l’arquitectura tècnica, per encàrrec de la Generalitat, han constituït una Oficina Tècnica de Rehabilitació, des de la qual ajuden tant els tècnics com a la ciutadania a sol·licitar i gestionar els ajuts.

A www.otr.cat trobareu tota la informació sobre els requisits necessaris per a optar a les subvencions, i els avantatges particulars i col·lectius de rehabilitar. En aquest mateix espai, els ciutadans també poden sol·licitar un tècnic que els acompanyi en tot el procés, des del diagnòstic gratuït del seu edifici per valorar la viabilitat de la subvenció, fins a la tramitació d’aquesta i, per descomptat, el projecte i l’execució de les intervencions necessàries.

Aquesta és, sens dubte, una gran oportunitat per als propietaris d’edificis i les comunitats de veïns.

Si hi esteu interessats podeu contactar amb el Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Girona.