Entitats

Podeu veure les diferents entitats que hi ha al municipi:

 • Associació Esportiva Tennis Taula Vall de Campmajor

  Associació d’esportistes de Tennis Taula de recent creació i molt activa.

 • Associació de Gent Gran de Sant Miquel de Campmajor

  Logo associacio gent granAssociació que agrupa la gent gran del municipi. Contínuament preparen activitats que podeu seguir a l’agenda del nostre web.

 • Associació Pinyaroca

  Associació que aglutina les persones que organitzen i posen en marxa les festes i altres activitats lúdiques i culturals a Sant Miquel. A internet els trobes a la seva web “Associació La Vall”.

 • Grup de Caramelles de la Vall de Campmajor

  caramellesfestamajor2012Associació nascuda l’any 1996 on veïns i veïnes de Sant Miquel canten en el grup coral. Durant Setmana Santa canten les tradicionals Caramelles per les cases del poble, i la resta de l’any ofereixen el seu repertori arreu de les comarques catalanes.

 • U.E Sant Miquel

  La Unió Esportiva Sant Miquel de Campmajor som un equip amb molts anys d’història, tot i que vam iniciar la nostra etapa federativa l’any 1978.
  El nostre equip actualment competeix a la 4a catalana grup 27.

  Una fita històrica la qual vam assolir pel nostre 40è aniversari va ser el de disputar el nostre primer partit internacional, enguany a Anglaterra contra el Clapton CFC. Podeu veure el vídeo recopilatori i les nostres novetats al nostre Instagram: @uesantmiquel

  • Per qualsevol dubte o aclariment podeu posar-vos en contacte amb Josep Batlle 636 600 531 o Isabel Casals 669 146 811.
 • Associació La Vall

  L’Objectiu de l’associació és mantenir les festes i aplecs del poble així com organitzar esdeveniments relacionats amb la vida i entorn del poble de Sant Miquel.

  L’associació la Vall la formem gent del poble amb ganes de preservar i organitzar les festes relacionades amb ell.

  Imatge: https://turisme.plaestany.cat/agenda/festa-major-de-sant-miquel-de-campmajor-2/