Entitats

Podeu veure les diferents entitats que hi ha al municipi:

 • Associaci贸 Esportiva Tennis Taula Vall de Campmajor

  Associaci贸 d’esportistes de Tennis Taula de recent creaci贸 i molt activa.

 • Associaci贸 de Gent Gran de Sant Miquel de Campmajor

  Logo associacio gent granAssociaci贸 que agrupa la gent gran del municipi. Cont铆nuament preparen activitats que podeu seguir a l’agenda del nostre web.

 • Associaci贸 Pinyaroca

  Associaci贸 que aglutina les persones que organitzen i posen en marxa les festes i altres activitats l煤diques i culturals a Sant Miquel. A internet els trobes a la seva web “Associaci贸 La Vall”.

 • Grup de Caramelles de la Vall de Campmajor

  caramellesfestamajor2012Associaci贸 nascuda l’any 1996 on ve茂ns i ve茂nes de Sant Miquel canten en el grup coral. Durant Setmana Santa canten les tradicionals Caramelles per les cases del poble, i la resta de l’any ofereixen el seu repertori arreu de les comarques catalanes.

 • U.E Sant Miquel

  La Uni贸 Esportiva Sant Miquel de Campmajor som un equip amb molts anys d鈥檋ist貌ria, tot i que vam iniciar la nostra etapa federativa l鈥檃ny 1978.
  El nostre equip actualment competeix a la 4a catalana grup 27.

  Una fita hist貌rica la qual vam assolir pel nostre 40猫 aniversari va ser el de disputar el nostre primer partit internacional, enguany a Anglaterra contra el Clapton CFC. Podeu veure el v铆deo recopilatori i les nostres novetats al nostre Instagram: @uesantmiquel

  • Per qualsevol dubte o aclariment podeu posar-vos en contacte amb Josep Batlle 636 600 531 o Isabel Casals 669 146 811.
 • Associaci贸 La Vall

  L’Objectiu de l’associaci贸 茅s mantenir les festes i aplecs del poble aix铆 com organitzar esdeveniments relacionats amb la vida i entorn del poble de Sant Miquel.

  L’associaci贸 la Vall la formem gent del poble amb ganes de preservar i organitzar les festes relacionades amb ell.

  Imatge: https://turisme.plaestany.cat/agenda/festa-major-de-sant-miquel-de-campmajor-2/