CILMA – convocatòria de subvencions per a la rehabilitació d’edificis d’ús residencial

Us informem que aquesta setmana s’ha obert la convocatòria de subvencions per a la rehabilitació d’edificis d’ús residencial i el termini per a presentar sol·licituds finalitza el 31 de juliol de 2018. Us recomanem que n’informeu a la ciutadania.
Aquestes subvencions són destinades a rehabilitar els elements comuns dels edificis de tipologia residencial, amb la finalitat de fomentar la millora de l’eficiència energètica i la sostenibilitat, la conservació, i la millora de la seguretat d’utilització i de l’accessibilitat.

 

Les obres objecte de sol·licituds subjectes al règim de concurrència pública no competitiva no poden haver-se iniciat abans de la publicació d’aquesta Resolució (publicació el 25/06/2018).

Les obres objecte de sol·licituds subjectes al règim de concurrència pública competitiva no poden haver-se finalitzat abans de l’1 de gener de 2018.

 

Segons les bases de la convocatòria l‘ajut varia entre el 30 i 40% del pressupost, amb un import màxim de 14.000 euros, tot i que aquests imports es poden incrementar segons les actuacions.

 

Més informació:

http://www.cilma.cat/agenda/convocatoria-de-subvencions-per-al-foment-de-la-rehabilitacio-dedificis-de-tipologia-residencial-per-a-lany-2018/